Of je het nou leuk vindt of het liefst keihard wegrent als je op de foto moet, zakelijke portretten zijn altijd spannend. Toch wilt de consument het gezicht achter het bedrijf zien. Een online persoonlijkheid en identiteit wordt steeds belangrijker. Maar hoe vertaal je dit naar goede, representatieve foto’s waarin jij jezelf ook terug herkend? Moet het hele kantoor op de gevoelige plaat vastgelegd worden, maar ben je een beetje klaar met foto’s op een witte achtergrond? Zoek niet langer, I’m your girl! 

 

We starten met een korte bedrijfsanalyse. Wie ben je, wat doe je en wat wil je uitstralen. Deze sfeer maak ik concreet in een moodboard. Dit zal de leidraad zijn voor onze shoot. Vanuit hier specificeren we wat voor beelden je precies nodig hebt. Dit kunnen alleen portretten zijn of misschien wil je juist je hele website vullen met nieuw beeld. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en wat voor beeld je uiteindelijk kunt verwachten. Met als doel: creatieve, frisse, persoonlijke en toegankelijke portretten waar jij jezelf in terug herkend.  

Een afspraak en kopje koffie is only one call away: 06 - 12 02 18 64

Online zichtbaar zijn is een van de belangrijkste dingen voor een ondernemer. Maar af en toe is de inspiratie op, spanningsboog gebroken en wordt je moe van hetzelfde product wat al op 100 verschillende manieren op de foto is gezet. Daarnaast lijkt een Instagram feed die mooi en matchend is een lastigere puzzel dan een met 10.000 stukjes van Ravensburger. Hoe blijf je jouw volgers en vooral jezelf verrassen met online content die niet alleen mooi is, maar ook een functie heeft. Of ben je al heel lekker op weg, maar is het tijd voor een upgrade en een frisse blik. I’m your girl! 

 

We starten met een bedrijfsanalyse, deze maken we concreet in een stijlhandboek. Dit stijlhandboek wordt de leidraad voor de content die ik voor jou ga maken. Aan de hand van een content kalender maken we een strategie die passend is bij jou en het bedrijf. Zo kunnen we iedere klik met de camera laten tellen en de mooiste campagnes maken. 

Ready for the next step? Bel 06 - 12 02 18 64 of stuur een mailtje naar info@byliek.com