Trouwfotografie

By Liek. richt zich op tijdloze en stijlvolle trouwfotografie waar emotie centraal staat. Intieme momenten met een lach en een traan. Fotografie zonder teveel poespas, die jullie iedere keer weer mee terug zal nemen naar die prachtige dag!

Benieuwd naar wat by Liek. kan betekenen op jullie bruiloft?

Pakketten

Iedere bruiloft is uniek! Ik wil graag met jullie kennis maken en alle wensen bespreken. Hoe lang willen jullie bijvoorbeeld een fotograaf aanwezig, vanaf welk moment en op welke locaties? Na het eerste gesprek maken we een afspraak om een aantal fotolocaties te bekijken. Hier bespreken we aan de hand van het moodboard wat voor fotografie jullie kunnen verwachten en zetten we de puntjes op de i. Zo zijn we goed voorbereid en kunnen jullie vooral genieten van jullie mooie dag!

Gold

6 uur fotografie

2 gesprekken,

persoonlijk of via Skype

Moodboard

Webgallerij

Nabewerking

200 foto’s

 

€ 995

Platinum

8 uur fotografie

2 gesprekken,

persoonlijk of via Skype

Moodboard

Webgallerij

Nabewerking

250 foto’s

€ 1.295

Diamond

10 uur fotografie

2 gesprekken,

persoonlijk of via Skype

Moodboard

Webgallerij

Nabewerking

300 foto’s

€ 1.495

Prijzen zijn excl. reiskosten

vanaf Gouda

byLiek-LM-20200627-023.jpg

"Op de dag zelf was ze onzichtbaar aanwezig, en dit is positief bedoeld. Ze was er op de juiste momenten, en heeft spontane foto’s gemaakt."

- Lidy & Michel

byLiek_0069.jpg

Trouwalbum

De bruiloft is geweest, je hebt alle foto's en wat dan? Een fotoalbum! Het album is aan te passen aan jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal foto's, bladzijden en de kaft. De beelden worden afgedrukt op hoogwaardig en dik fotopapier. Zo zal het nooit kreukelen en voor altijd mee gaan! Het album zal je iedere keer meenemen naar jullie trouwdag.

 

Een trouwalbum kan op ieder moment worden bestelt. Kiezen jullie meteen voor een album, dan krijgen jullie 15% korting op de aanschafwaarde. De prijzen starten bij €450,- (incl. ontwerpkosten en verzending).

 

 

Yay, you made it to the end

Ik wil jullie ontzettend graag leren kennen. Wat zijn jullie wensen? Wat wil je wel en wat vooral niet? Ik ben een en al oor. Laten we een kop koffie of thee drinken, in het echt of via een online call. Het kan allemaal! Klik op de onderstaande button en hopelijk tot snel!